Over Vanessa

Vanessa Wijnberger – coach, begeleider, trainer

 

Ruim negen jaar ben ik als adviseur in de gezondheidszorg aan het werk geweest. Dat heb ik jaren met veel plezier gedaan. Op een bepaald moment begon het bij mij ‘te knagen’. Ik was toe aan een nieuwe wending in mijn loopbaan. Daarnaast was ik op zoek naar een stuk verdieping van mijn kennis en vaardigheden. En dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart! Het coachen en begeleiden van mensen en groepen, dat is wat ik nu met heel veel plezier en enthousiasme doe!

In het jaar van mijn studie ben ik op zoek gegaan naar mijn persoonlijke drijfveren. En voor mij zijn dat ontwikkelen, leren en groeien. Als ik kan leren en mij kan ontwikkelen dan groei ik en kom ik in mijn kracht. En dat is iets wat ik anderen ook gun: weer in je kracht komen te staan!!

Mijn ervaring en opleiding

Mijn post-hbo coachopleiding heb ik gevolgd bij BGL in Driebergen. Daarnaast hou ik mijn kennis en vaardigheden up-to-date door het volgen van lezingen, workshops en cursussen. Tevens zit ik in een intervisiegroep waarbij we reflecteren op coachingsvaardigheden en op ontwikkelingen in het coachveld. Ik heb mij aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches het Nobco. Kwaliteit en kwaliteitsontwikkeling vind ik van groot belang en daarom mijn aansluiting bij een beroepsvereniging. Door de aansluiting bij het Nobco werk ik volgens hun ethische code. En maak ik gebruik van de coachingsmonitor. En in geval van klachten is het mogelijk om gebruik te maken van de klachtenregeling.

Samenwerking

Daarnaast vind ik samenwerking erg belangrijk. Ik heb mij daarom aangesloten bij de Binnenplaats een gezondheidscentrum in Ede. Op een later moment zal ik verder ingaan op deze samenwerking.Tevens werk ik als zelfstandig coach voor een arbodienst, de Verzuimoplosser in Veenendaal.

Wil je een keer kennismaken? Neem telefonisch of per mail contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden. Dat kan geheel vrijblijvend!

Mijn CV is op LinkedIn te bekijken.

Powered by WishList Member - Membership Software