Begeleiding (zorg)groepen

Samenwerken in de zorg

Werken jullie binnen jullie binnen een (zorg)groep al jaren samen, en willen jullie graag jullie samenwerking een keer tegen het licht houden? Of hebben jullie plannen om een samenwerking te starten? Door alle veranderingen in de zorg ben je de richting een beetje kwijt geraakt en wordt wellicht tijd om richting te gaan bepalen? Is jullie gezamenljke doelstelling en zorgaanbod nog wel up-to-date? Hoe kan je ervoor zorgen dat je de samenwerking met andere zorgverleners verder kan opbouwen?

Diverse vragen spelen binnen samenwerkingsverbanden in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen. Samen sta je sterk en door als samenwerkingsverband of bestuur kritisch te kijken naar kwaliteiten, rollen en ook naar de ontwikkelingen in de markt, zet je de eerste stap.

Mijn aanbod

Mijn kennis van de gezondheidszorg, mijn advies en coachingsvaardigheden, en daarnaast mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid naar jullie kracht als samenwerkingsverband. Zijn dé ingrediënten om in een op maat ontwikkelt programma of begeleidstraject met door jullie geformuleerde doelen aan de slag te gaan.

Omdat iedere begeleiding maatwerk is, maak ik graag een offerte met een passend aanbod.

Ik ben telefonisch te bereiken op nummer: 06-44309650 of per mail.

 

 

Powered by WishList Member - Membership Software