Coaching

Ervaar je veel stress?

Op je werk? Of in de combinatie tussen werk in privé? Is de balans tussen werk en privé zoek? Wil je een nieuwe weg inslaan in je loopbaan? Of heb je gewoon behoefte aan een stukje reflectie?

Herkenbaar? Dan is het nu de tijd om te starten met een coachtraject!

In mijn loopbaan ben ik zelf ook op zoek gegaan naar mijn motivatie in mijn werk en ook naar de uitdaging om de balans in mijn werk te behouden. De technieken die daarbij met coaching worden aangereikt zijn voor mij erg waardevol in mijn eigen keuzeproces gebleken. En dat is wat ik mijn coachee ook wil aanreiken.

Coachtraject

Hoe ziet een coachtraject er over het algemeen uit? We starten met een intakegesprek waarin we samen de coachvraag zullen verhelderen. Tevens spreken we dan in grote lijnen het coachtraject door. Afhankelijk van de coachvraag zal dit 5-8 sessies zijn. Om de gesprekken kracht bij te zetten, maak ik ook gebruik van e-coaching zodat je tussen de gesprekken door actief aan de slag gaat met je coachvraag. Uiteraard stem ik dit af op jouw wensen!

Wat kan je aan het eind van het coachtraject verwachten?

Dat jij weer de regie neemt over je leven! Jij zit weer aan het roer bij het maken van keuzes. En dat levert je heel veel rust op. Dat zal zich vertalen in je werk en in je privéleven. Dat houdt concreet in:

  • Jij weet je mogelijkheden weer goed te benutten.
  • Jij bent (weer) eigenaar en regiseur van je eigen ontwikkeling.
  • Jij bent (weer) instaat om balans te bewaken.
  • Jij maakt jouw keuzes.
  • Jij staat weer in je kracht!

Coaching is maatwerk. Daarom heb ik graag eerste telefonisch of persoonlijk contact met de coachee voordat we starten met een traject. Dan kunnen we kennismaken en ervaren we of er ook een ‘klik’ is. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos!

Ik krijg ook vaak de vraag wat zijn je tarieven. Ook dat is maatwerk. Ik probeer in particuliere trajecten een passend aanbod te doen. Meestal is dat een totaal prijs waarbij jij precies weet waar je qua kosten aan toe bent.

Voor zakelijke coaching werk ik tegen een uurtarief. Wil je daar meer over weten, neem dan ook contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel mij op: 06-44309650 of mail!

 

Powered by WishList Member - Membership Software