Fotoshoot

Fotograferen is iets wat ik altijd graag doe, maar waar ik ook te weinig tijd voor neem. En het leukste om te fotograferen vind ik mensen, portretten maken. Puur, eigen, echt, zonder veel poespas. Ik fotografeer het liefste buiten in de natuur. Buiten zijn en lekker genieten.

Begin dit jaar kocht ik een nieuwe camera. Op vakantie best veel uitgeprobeerd, maar vooral natuurlijk mijn kinderen voor de lens. Zo ook deze foto van mijn dochter.

 

Ergens in februari maakte ik een tekening van het woord prachtvrouw. Hieronder het resultaat. Niet perse mooi of perfect, maar wel een woord waar ik achter sta. Ik zie om mij heen veel vrouwen, gewoon in privégesprekken maar ook in coaching. Vrouwen die worstelen met balans, of met zichzelf of met andere heftige gebeuretenissen of situaties. Vrouwen die stuk voor stuk prachtvrouwen zijn om wie ze zijn. Ondanks alle omstandigheden. Ze zijn mooi, bijzonder, talentvol, prachtig zoals ze zijn.

En wat hebben deze prachtvrouwen en mijn fotograferen met elkaar te maken?

Ik wil fotograferen, oefenen, uitproberen. En ik wil prachtvrouwen vastleggen buiten op de hei, in het bos, bij het water, dat maakt mij niet uit als het maar buiten is. En daarom zoek ik vrouwen die lef hebben om zich vast te laten leggen. Prachtvrouwen fotograferen dat is wat ik heel graag wil.

Mijn doel om 4 losse fotosessie te doen met iedere keer een prachtvrouw. De fotosessie kost voor deze vier vrouwen € 70,- (incl btw) per sessie en dan krijg je ongeveer 10 fotobestanden van de fotoshoot. Met deze foto’s mag jij lekker doen wat je wilt. Laten afdrukken, gebruiken op sociale media, maakt niet uit. Ik heb plek voor maximaal 4 vrouwen en ik wil de afspraken op korte termijn op een doordeweekse dag plannen.

Lijkt het jou leuk? Of ken je iemand die altijd al een keer een fotosessie wilde doen? Neem dan snel per mail contact op. Klik hier om te mailen. Ik kijk er nu al naar uit om je te ontmoeten!

 

 

 

Powered by WishList Member - Membership Software