Over Vanessa

Kennismaken met…

Graag stel ik mij voor aan de hand van waar ik zelf heel enthousiast van word.  

Daarnaast vind je de doelen terug die ik graag met mijn bedrijf wil bereiken.

♥ Dat ik mag en kan doen waar ik echt blij en enthousiast van word en dat is dat ik mensen individueel en mensen in organisaties mag coachen en trainen om zichzelf steeds beter te leren kennen en écht te laten ontdekken waar ze goed in zijn. Daardoor hun talenten (beter) in kunnen zetten!

♥ Dat ik mensen mag coachen wanneer ze te veel stress in hun leven ervaren. Dat we samen gaan ontdekken wat de basis van de stress is en hoe we na een proces van bewustwording mogen ontdekken op welke manier je wel aan het werk kan zijn en dat met veel meer vreugde en enthousiasme. Natuurlijk kijken we ook naar de (goede) balans tussen werk en privé. Je gaat weer leven in plaats van óverleven.

♥ Dat ik als ondernemer vrijheid heb om dié dingen te doen die ik zelf zo leuk vind om te doen. Namelijk mensen volop de mogelijkheid te geven om te ontwikkelen, te groeien, te stimuleren om te rusten, te spelen, te creëeren.

♥ Naast deze tekst staan een paar foto’s. De foto’s geven een klein in kijkje in mijn privéleven. Buiten zijn in de natuur geniet ik van. Ik kan er ontspannen. De bergen waar wij als gezin in de zomer graag komen. De zee waar ik ook graag kom om heerlijke wandelingen aan het strand te maken of juist met een boekje en mijn gezin heerlijk te zijn. Daar kan ik regelmatig ook mijn hobby inzetten, namelijk fotograferen. En het leuke daarvan is, dat ik de foto’s ook weer kan gebruiken op mijn eigen website.

Ik schreef een ‘manifesto’, een manifest voor Wijnberger Coaching. Waarom? Omdat ik graag uiting wil geven wat ik belangrijk vind voor mijn bedrijf, maar ook belangrijk vind voor de mensen of groepen die ik begeleid en coach. En bovenal ook woorden die mezelf herinneren waar ik persoonlijk voor sta. Doelen die ik nastreef en die ik wil inzetten in mijn dagelijks leven en in mijn werk. 

Ervaring en opleiding

Misschien wil je juist meer weten over mijn ervaring en opleiding. Voor de geïnteresseerde heb ik het hieronder op een rijtje gezet.

♦ Na mijn bedrijfskundigeopleidingen aan HBO en universiteit ben ik in beleid- en adviesfunctie in de gezondheidszorg aan het werk geweest. Dat heb ik jaren met veel plezier gedaan. Op een bepaald moment begon het bij mij ‘te knagen’. Ik was toe aan een nieuwe wending in mijn loopbaan. Daarnaast was ik op zoek naar een stuk verdieping van mijn kennis en vaardigheden. En dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart! Het coachen en begeleiden van mensen en groepen, dat is wat ik nu met heel veel plezier en enthousiasme doe!

♦ Mijn post-hbo coachopleiding heb ik gevolgd bij BGL in Driebergen. Daarnaast hou ik mijn kennis en vaardigheden up-to-date door het volgen van lezingen, workshops en cursussen. Tevens zit ik in een intervisiegroep waarbij we reflecteren op coachingsvaardigheden en op ontwikkelingen in het coachveld.

♦ Ik ben gecertificeerd trainer van het Persolog DISC model. Dit model helpt om op heldere manier naar je eigen persoonlijkheid en manier van communiceren te kijken en daarmee ook naar de communicatie en interactie met anderen.

Ik heb mij aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches het Nobco. Kwaliteit en kwaliteitsontwikkeling vind ik van groot belang en daarom mijn aansluiting bij een beroepsvereniging. Door de aansluiting bij het Nobco werk ik volgens hun ethische code. En maak ik gebruik van de coachingsmonitor. En in geval van klachten is het mogelijk om gebruik te maken van de klachtenregeling.

Samenwerking

Daarnaast vind ik samenwerking erg belangrijk. Ik heb mij daarom aangesloten bij de Binnenplaats een gezondheidscentrum in Ede.

Tevens werk ik als zelfstandig coach voor een arbodienst, de Verzuimoplosser in Veenendaal.

Wil je een keer kennismaken? Neem telefonisch of per mail contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden. Dat kan geheel vrijblijvend!

Mijn CV is op LinkedIn te bekijken.

Powered by WishList Member - Membership Software