Praktijkbegeleiding

Praktijkbegeleiding

Werken jullie binnen jullie praktijk al jaren samen, en willen jullie graag jullie samenwerking een keer tegen het licht houden? Door alle veranderingen in de zorg ben je de richting een beetje kwijt geraakt en wordt wellicht tijd om richting te gaan bepalen? Is jullie zorgaanbod nog wel up-to-date? Hoe kan je ervoor zorgen dat ik de samenwerking met andere zorgverleners verder kan opbouwen?

Diverse vragen spelen binnen samenwerkingsverbanden in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen. Samen sta je sterk en door als praktijk of team kritisch te kijken naar kwaliteiten, rollen en ook naar de ontwikkelingen in de markt, zet je de eerste stap in een toekomstverkenning van je praktijk.

Mijn aanbod

Mijn kennis van de gezondheidszorg, mijn advies en coachingsvaardigheden, en daarnaast mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid naar jullie kracht als praktijk. Zijn dé ingrediënten om in een op maat ontwikkelt programma met door jullie geformuleerde doelen aan de slag te gaan. Het programma combineert ontspanning en hard werken om jullie eigen praktijk op een hoger plan te tillen.

Wat levert het onze praktijk op?

  • een motiverende dag.
  • met concreet geformuleerde doelstellingen en (te bereiken) resultaten.
  • een gezamenlijke blik op de toekomst van de praktijk.
  • dat jullie als samenwerkingsverband weer in jullie kracht komen te staan!

Meer informatie? Bel mij op nummer: 06-44309650 of mail mij hier.

 

Powered by WishList Member - Membership Software