Thema-inspiratieavonden

De thema-inspiratieavonden komen er weer aan!! Na drie mooie avonden in februari en maart, kunnen jullie de komende drie avonden gaan genieten van de lange, lichte avonden in de polder van Putten/Nijkerk.

Wat zijn de thema-inspiratieavonden? Tijdens de avonden gaan we met één thema aan de slag. En dat thema belichten we vervolgens uit verschillende hoeken, namelijk: informatief vanuit een stukje ‘coaching/psychologie’, een gedicht, lied, een korte opdracht. Wij vinden een stukje prikkelen, afwisseling daarin belangrijk.

De avonden is in een kleine groep en voel je je snel op je gemakt (echt! dat was een van de mooie feedbacks die we een paar keer kregen) en is er voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen. En aan de andere kant ook prima als je gewoon wilt luisteren. Niets moet!

Hier een greep uit de reacties van de eerste avond:
“Het was een fijne avond, ik voelde me gewoon een avondje uit, want het was erg gezellig én ik heb er ook nog veel geleerd.”

“Zo goed om even op zo’n ontspannen manier met deze thema’s bezig te zijn… ik kan het iedereen aanraden.”

  • Het mooiste/fijnste is als je alle drie de avonden kunt volgen. De drie avonden zijn zo opgezet dat ze een logische opbouw hebben.
    Eerst weten wie je zelf bent en wat je kunt en wilt.
  • Dan op een gezonde manier ‘nee-zeggen’ tegen energieslurpende zaken/mensen in je leven en ‘ja-zeggen’ tegen de écht belangrijke dingen.
  • Vervolgens hoe je ‘voeten aan de grond’ houdt als er tegenwind is in je leven.

De avonden horen dus een beetje bij elkaar, maar je kunt ook heel goed 1 avond komen.
(bezoek je twee avonden betaal je totaal € 65.- en kom je alledrie de avonden is het totaal € 90.-)
Kom alleen, of neem iemand mee. Of geef een ticket aan iemand cadeau!

Aanmelden kan via: info@jonneke.nl

Het zou leuk zijn als we je mogen ontmoeten,
Vanessa Wijnberger en
Jonneke Oskam-Hoogendam

P.S. Misschien is dit niets voor jou, maar schiet je wel iemand te binnen die hier wat aan zou kunnen hebben: taggen in en delen van dit bericht is fijn!
P.S. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Dus wil jij er ook bij zijn, meld je dan snel aan!

Powered by WishList Member - Membership Software