Coaching

In regio zuid is de vakantie al begonnen…. nu bijna regio midden aan de beurt. Vanaf morgen is mijn praktijk vier weken dicht. En ik kies er dit jaar voor om in de vier weken ook niets te posten vanuit mijn praktijk. Even lekker rust en helemaal niets.

Toch wil ik jullie graag iets meegeven in deze vakantie. Een gratis e-book. Zonder je gegevens achter te laten, mag je deze downloaden van mijnwebsite. Het linkje vind je onder dit bericht.

Ik koos voor deze quote bij dit vakantiebericht. Durf jij op ontdekking te gaan deze vakantie? Denk er maar eens over na en als je na de vakantietijd er eens een vrijblijvend gesprek over wilt hebben, dan ben je altijd welkom in mijn praktijk bij de Binnenplaats of tijdens een wandeling in het bos of op de hei.

Ik wens jullie allemaal een ontspannen vakantietijd. Of je op vakantie gaat of niet. Dat je op deze mooie en warme dagen echt even tijd voor jezelf kan nemen!

https://wijnbergercoaching.nl/e%20book/

Powered by WishList Member - Membership Software